Culinaire avonden in Bloemswaard en Parkwijk
Hillegom – Het culinaire wildseizoen is weer geopend, zo ook bij HOZO. Daarom organiseert HOZO culinaire avonden in Bloemswaard en Parkwijk. Op 20 november vindt een wildavond plaats in haar restaurant in Bloemswaard en op 27 november in Parkwijk.
Culinaire avonden
Tijdens deze culinaire avonden bestaat het menu uit:
- Een trio van wild met molenbrood en roomboter;
- Een wildstoofschotel;
- Stamppot van bospaddenstoelen en rucola;
- Stoofpeer;
- Een appel tarte tatin met vanillesaus.
De kosten voor dit menu, inclusief een kopje koffie of thee, bedragen € 23,50 per persoon. Leden van de HOZO Servicepas betalen € 21,00. Iedereen is van harte uitgenodigd om in Bloemswaard of in Parkwijk bij het diner aan te schuiven. De restaurants zijn geopend vanaf 17:00 uur. De diners starten om 17:30 uur.
Lees ook: HOZO organiseert Meet and Greet in Parkwijk.
Reserveren voor het diner in Bloemswaard kan tot en met 8 november. Voor het diner in Parkwijk kan dat tot en met 11 november (info@hozo.nl of 0252 – 576 500). Vol is vol! Wildavond Bloemswaard, 20 november, vanaf 17:00 uur; wildavond Parkwijk, 27 november vanaf 17:00 uur. Vragen of reserveringen: 0252 – 576 500 of info@hozo.nl.