°C
vrijdag 20 september 2024

Feestelijke opening Speeltuin Kindervreugd

Hillegom – Zaterdag 2 aprilvan 14 – 17u is de feestelijke opening van Speeltuin Kindervreugd. Deze opening luidt de start van het nieuwe speeltuinseizoen in. Van april tot en met oktober is de speeltuin aan Prinses Marijkestraat 65 geopend op werkdagen van 15 – 17u.

De eerste dag van het nieuwe seizoen begint feestelijk. De dames van Schmink Geluk zijn aanwezig om de kleine bezoekers gratis te schminken. En hoewel er natuurlijk al genoeg te spelen is, staat er deze dag ook een springkussen! Alle leden zijn gratis welkom, niet-leden betalen een euro entree. Bij het huisje kun je terecht voor iets te eten en te drinken.

In de wintermaanden is hard gewerkt om de speeltuin gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Zo zijn alle borden vervangen en voorzien van een nieuw logo. Ook de bomen zijn gesnoeid en tal van andere kleine klusjes uitgevoerd zodat de speeltuin er weer op haar mooist bij ligt.

Speeltuin Kindervreugd draait volledig op vrijwilligers. Iedere werkdag is er een (groot)ouder aanwezig om de speeltuin te openen, hapjes en drankjes te verkopen en een oogje in het zeil te houden. Om vijf dagen in de week open te kunnen blijven, is er altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Lijkt dit je wat? Meld je dan aan via planning@kindervreugdhillegom.nl. Al vanaf 2 uurtjes per maand draag je bij aan een veilige buitenspeelruimte voor kinderen.

Aankomende evenementen

Lees ook: